post

Hoe krijg je een credit card?

Het lijkt erop dat mensen tegenwoordig steeds minder contant geld gebruiken om te betalen. Sommige digitale betaalmethoden zijn voor ons een betere oplossing geworden. Een daarvan is de goedkope creditcard. Een creditcard is een populair financieel product dat eenvoud en veiligheid biedt. Je kunt dingen of diensten betalen of kopen zonder geld in je portemonnee te hebben. Daarnaast kun je hem ook meteen gebruiken in geval van nood en je kunt alles later betalen. Als je een creditcard hebt, kun je voordelen verdienen zoals beloningen, goedkopere prijzen voor artikelen en services en vele andere. Wat je moet doen, is naar je lokale bank gaan en er een aanvragen.

Credit score beïnvloedt de goedkeuring

Hoewel alle mensen in aanmerking komen om een ​​gratis kredietkaart aan te vragen, worden ze niet allemaal goedgekeurd door banken. Je credit score bepaalt namelijk het slagingspercentage van deze aanvraag. Het mooie is dat je je score in de loop van de tijd kunt verbeteren. De eenvoudigste methode is om je leningen maandelijks op tijd af te betalen. Dit betekent ook dat je je rekeningen op tijd moet betalen. Deze omvatten je maandelijkse hypotheek, nutsvoorzieningen, huur, enz. Aan de andere kant zullen ontbrekende betalingen je credit score verlagen en de kans op goedkeuring van je creditcard verkleinen.

Een creditcard pre-kwalificatie

De meeste mensen gaan naar een bank en vragen meteen een creditcard aan. Ze weten echter niet of hun aanvraag wel zal worden goedgekeurd. Waarom profiteer je niet van een pre-kwalificatie in plaats van meteen naar de bank te gaan? Sommige banken of creditcard uitgevers laten je weten of je in aanmerking komt voor hun creditcards. Zo kun je je richten op deze banken omdat zij je een grotere kans op goedkeuring kunnen bieden. Ze kennen je financiële situatie en bieden je een product aan dat aan jouw behoeften voldoet. Dit is geruststellender dan op de bonnefooi een creditcard aan te vragen.

Je kansen op goedkeuring verbeteren

Niemand wil afgewezen worden bij het aanvragen van een creditcard. Je kunt echter iets doen om je kansen op goedkeuring te vergroten. Afgezien van het verbeteren van je credit score, moet je ervoor zorgen dat je geen schulden meer hebt. Dat betekent dat je grote leningen of schulden in het verleden moet aflossen. Het volgende dat je moet doen, is je krediet gebruiksratio verlagen. Je moet ook een limiet kiezen die bij jouw financiën past. Hoe zit het met degenen met slechte kredieten? In die gevallen is de beste oplossing een beveiligde creditcard.

Een beveiligde creditcard aanvragen

Dit type creditcard is geschikt voor mensen met grote schulden of een slecht krediet. Deze werkt door een som geld aan de uitgever van de creditcard te geven als onderpand of garantie. De limiet van een creditcard hangt meestal af van hoeveel geld je aan het bedrijf betaalt. Het beste voordeel is dat je meteen kunt worden goedgekeurd, ongeacht je kredietscore. Het geld dat je heeft gestort, wordt alleen gebruikt als je niet betaalt met je creditcard. Hiermee kan iedereen zonder problemen een creditcard krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *