NTRK Amsterdam biedt hulp aan telefoonmonteurs

Als je als telefoonreparateur aan de slag wilt, wil je je klanten natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Dit betekent dat je van ieder merk smartphone of tablet het nodige wilt weten om problemen op te kunnen lossen. Als je daarvoor eerst een cursus volgt ben je er als monteur van verzekerd dat je veel kunt oplossen en tevreden klanten hebt.

Diverse cursussen mogelijk

Bij NTRK Amsterdam kun je terecht om een dergelijke cursus te volgen, zowel als particulier als bedrijf. Je kunt je online aanmelden voor een van de cursussen die zij verzorgen. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende cursussen: een Basiscursus, een Basis Uitgebreid cursus of een Moederbord cursus. Welke je kiest is hoofdzakelijk afhankelijk van je eigen voorkeur en wat je wilt leren. De inhoud, duur en kosten van de cursussen vind je terug op de website van NTRK zodat je de juiste keuze kunt maken.

Voordelen voor monteurs

Als je er als monteur of bedrijf voor kiest je aan te sluiten bij NTRK betekent dit dat je een certificeringsprocedure dient te doorlopen. Heb je deze succesvol afgerond dat word je aangesloten bij NTRK. De aansluiting bij NTRK heeft de volgende voordelen voor je als reparateur. Zo gelden er om te beginnen speciale ledenacties als je een cursus wilt volgen die door NTRK verzorgd wordt. Daarnaast kun je ervoor kiezen zelf bepaalde reparaties aan telefoons te doen maar als je deze niet kunt doen of er geen tijd voor hebt regelt NTRK de (betaalbare) uitbesteding ervan. Zo hoef jij geen nee te verkopen aan je klanten en gaan zij tevreden naar huis. En hoe meer klanten, hoe hoger je omzet wordt. Het lidmaatschap van NTRK zorgt structureel voor meer omzet.

Lid zijn levert je voordeel op

Lid zijn van NTRK betekent dat je als bedrijf aan bepaalde voorwaarden voldoet maar de klant ziet een erkende onderneming waar hij of zij terecht kan voor de reparatie van telefoon of tablet. Indien zij weten dat ze met een erkend bedrijf te maken hebben zullen zij daar eerder voor kiezen en krijg jij meer klanten. Tenslotte zorgt NTRK ervoor dat je een voorwaardenpakket waarin jij als ondernemer bescherming geniet. Mochten zich onverhoopt problemen voordoen met klanten dan zorgt NTRK ervoor dat deze snel opgelost worden zodat jij als bedrijf er ook baat bij hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *