post

Persoonlijke alarm – Voice recorders

Een persoonlijk alarm is het ideale middel om je te beschermen tegen overvallers of inbrekers. Het kan helaas gebeuren dat er een overval plaatsvindt waar je zelf bij aanwezig bent. Als je alleen in de winkel staat wil je natuurlijk je collega’s erbij roepen. Een manier om alarm te slaan en een collega de politie te laten bellen is met een persoonlijke alarm. Je kan een persoonlijke alarm vastmaken aan bijvoorbeeld je riem of broek. Op het moment dat het fout gaat druk je de knop in. Er gaat direct een luide sirene van 100 db af. Dit is zo oorverdovend dat de inbrekers of overvallers het direct op een rennen zet. Ondertussen kan je collega erbij komen en de politie bellen om een inbraak of overval te melden. Zo werkt een persoonlijk alarm effectief in bijvoorbeeld een winkel of pand. Vooral als je alleen staat in een winkel en er verder niemand in de buurt is om je te helpen. Een persoonlijke alarm kan ook werken ter afschrikking van dieven of inbrekers.

 

Persoonlijke alarm is niet gekoppeld aan een meldkamer

 

Een persoonlijke alarm van Sitcon.be is niet gekoppeld aan een meldkamer. Het is puur een luide sirene om collega’s te waarschuwen. Je kan een alarm ook gebruiken als extra beveiliging op het werk. Bijvoorbeeld als je ineens hulp nodig hebt vanwege een bedrijfsongeval. Je kan hiermee direct je collega’s waarschuwen dat er iets misgaat. Een persoonlijke alarm kan hier echt uitkomst bij bieden. Het alarm kan een luide oorverdovende sirene geven als er iets fout gaat. Met slechts één druk op de knop kan je de sirene laten afgaan. Direct daarna kunnen je collega’s volgens het protocol handelen. Met een persoonlijke alarm zorg je eenvoudig voor extra veiligheid binnen je bedrijf.

 

Voice recorders voor het maken van opnames

Wil je bepaalde gesprekken opnemen? Bijvoorbeeld gesprekken met je personeel of onderhandelingen. Dan is een voice recorder de ideale oplossing. Je kan hiermee geluidsopnames van de gesprekken maken. Zo heb je altijd bewijs om weer terug te luisteren. Handig als je twijfelt welke afspraken je nou precies gemaakt hebt. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een voice recorder bij Sitcon.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *