post

Ruime weekendtassen voor dames en heren

Reizen met een weekendtas is enorm praktisch. Een weekendtas, duffle bag, duffel, duffel tas of reistas, hoe je deze tas ook noemt; biedt enorm veel ruimte en daar kun je zonder twijfel al jouw spullen gemakkelijk in kwijt!

Duurzame investering

Vooral met een weekendtas van leer haal je jarenlang plezier uit je tas. Leer is namelijk super sterk, oogt luxe en blijft lang mooi. Een weekendtas is een duurzame investering, je zal vast en zeker héél veel mooie tripjes met de tas kunnen maken. Of je nou een week naar Spanje gaat, een midweek naar Parijs, een weekend naar de Veluwe of op een businesstrip naar Londen… De weekendtas komt vast goed van pas en kan tijdens iedere trip met je mee!

Weekendtas van leer

Naast dat leer stevig is, lang mooi blijft, je spullen goed beschermt, het ontstaan van nare geurtjes in de tas kan voorkomen en soepeler en mooier wordt naarmate de tijd vordert, is leer ook gewoon een heel mooi materiaal dat er goed uit ziet en luxe oogt. Met een weekendtas van leer laat jij zeker weten een goede indruk achter. Een stijlvolle, luxe uitstraling heb je met deze tas gegarandeerd!

Weekendtas voor business trips

Ook voor zakelijke tripjes is een weekendtas heel geschikt. Met een exemplaar van leer laat je zeker weten een zakelijke indruk achter en daarnaast beschikken sommige weekendtassen over een aantal handige snufjes die tijdens een zakelijke reis goed van pas zouden kunnen komen. Zo hebben een aantal reistassen de mogelijkheid om vastgeklikt te worden aan een koffer of trolley en ook zijn er reistassen verkrijgbaar die beschikken over een speciaal gewatteerd laptopvak.

Comfortabele reistassen

Door de verstelbare en (soms) gewatteerde schouderbanden kun je een weekendtas voor dames of heren comfortabel over je schouder dragen, afgesteld op de door jou gewenste lengte. Middels de verstevigde handvatten kun je een reistas ook fijn in je hand meenemen.

Overtuigd van de voordelen van een weekendtas? Shop dan gauw jouw (leren) weekendtas online! Mooie kleine en compacte weekendtassen voor dames en stoere en robuuste weekendtassen voor heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *