Slimme beveiliging voor je huis of kantoor

Extra beveiliging in bij je kantoor of huis is nooit een slecht idee. Met het koude weer en de donkere dagen kan je er beter voor zorgen dat alles goed op orde is. Maar wat schaf je aan als je wilt dat er meer beveiliging komt? Er zijn zoveel verschillende camera’s die je in kan kopen om het overzicht goed te bewaren. In deze blog gaan we het hebben over hoe een micro camera je kan helpen bij het beveiligingen van jouw leefomgeving.

Waarvoor kan je een micro camera gebruiken?

Door het formaat van de micro camera kan deze overal geplaatst worden. Dit is fijn als je hem gebruikt omdat je dan een groot aantal plekken kan proberen om de camera neer te zetten en dan te kijken welke plek het meest behulpzaam is voor het effect dat je wilt hebben. Hiernaast is dit ook een aantrekkelijk apparaat om te kopen omdat je hem overal kwijt kan. De grote zorgt ervoor dat je hem makkelijk kan bevestigen aan een ander apparaat zodat hij bijna onzichtbaar wordt.

Zoals hierboven al genoemd zorgt het kleine formaat van de micro camera ervoor dat de camera vaak onzichtbaar voor mensen die niet weten dat er eentje zit. De camera kan tegenwoordig ook aan allemaal verschillende dingen gemonteerd worden. Of het nou een klok is of dat je hem aan de fruitschaal in de keuken bevestigt het is een vrijwel onzichtbaar apparaatje.

Het mocht dan een klein apparaatje zijn, hij is toch multi-inzetbaar. Van het echt filmen want er gebeurt op locatie kan de micro camera ook bewegingsdetectie vastleggen. Vaak zit er ook nog een microfoon in de camera zodat het geluid vastgelegd kan worden. Met de SD kaart die erin zit kan je al deze data dan naar je computer overzetten. Mocht er dan toch iets gebeuren dan heb jij alles bij elkaar om actie te ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *