Website reviews

Het internet, tegenwoordig is bijna iedereen er wel bekend mee.
Iedereen heeft er wel eens ervaring mee gehad, of dit nou komt door spelletjes spelen, door aankopen doen op het internet of door bijvoorbeeld het plaatsen van reviews!
Het laatste wordt de laatste tijd steeds meer gedaan.
Mensen zoeken vaak op het internet naar andere personen die al ervaring hebben gehad met de desbetreffende site die ze willen bezoeken en daarvan hun mening hebben achtergelaten.
Tegenwoordig zijn er steeds meer sites, die gespecialiseerd zijn in het delen van verschillende ervaringen.

Een nieuwe site die zeker in de gaten gehouden moet worden, is de site genaamd; Website Review
Zodra je op de home pagina van deze site komt, zie je een overzicht van verschillende categorieën.
Enkele voorbeelden van deze categorieën zijn bijvoorbeeld:

  • Verzekeringen
  • Telefonie en internet
  • Dating en erotica
  • Energie
  • Financieel
  • Apps
  • Autodiensten en transport
  • Gezondheid en verzorging.

Onder deze categorieën vindt je reviews van verschillende sites, die worden samengesteld uit ervaringen van oud bezoekers of oude klanten. Ook vindt je persoonlijke reviews die worden geschreven door de klant zelf zodat je in plaats van alleen cijfers en plus en minpunten de echte ervaring kan meebeleven van desbetreffende persoon en dergelijken.

Om het gemakkelijker te maken is het mogelijk op de site het bedrijf waarvan je een review wilt zien of plaatsen op te zoeken via de site, doormiddel van gebruik te maken van de zoekbalk.
Je vult de naam van het bedrijf in en vervolgens krijg je een lijst met resultaten die aansluiten op jouw zoekopdracht. Hier kan je op klikken en dan krijg je een overzicht van de reviews van de winkel en website te zien en de persoonlijke ervaringen die mensen hiermee hebben.

Dus als je opzoek bent naar wat informatie over een bepaalde site of winkel, of jouw mening wilt achterlaten, dan ben je bij Website Reviews op het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *